Wie

PHG verzorgt vastgoed, met passie en oog voor de toekomst

De Painting Holland Groep is in 1984 opgericht als schildersbedrijf, maar inmiddels uitgegroeid tot totaal renovatie- en onderhoudsbedrijf met een nieuwe naam: PHG Vastgoedonderhoud. Sinds 2022 zijn we onderdeel van de Hemink Groep. Dankzij deze stap is het mogelijk te blijven voldoen aan de steeds groter wordende vraag tot het verbeteren en verduurzamen van vastgoed.

Doe wat je zegt en zeg wat je doet. Elk pand waaraan we werken beschouwen we als ons eigen huis. Dat doen we samen. Zo maar enkele credo’s die wij sinds de oprichting van ons bedrijf in 1984 belangrijk vinden. Die houding is nog steeds het DNA van PHG. Tegenwoordig noemen we dat in onze corporate identity: betrokken, daadkrachtig, creatief en pragmatisch.

Ons werk is inhoudelijk wel fors veranderd. We zijn inmiddels een landelijk opererende vastgoedregisseur. PHG staat voor de verduurzaming en het onderhouden van vastgoedprojecten van formaat. Opdrachtgevers dragen de verantwoordelijkheid voor de gehele levenscyclus van hun vastgoed aan ons over.

Samenwerking, waardering voor onze medewerkers, blijven innoveren en staan voor je werk. Het oog gericht op de toekomst en altijd beseffen voor wie je het doet.
Dat is PHG anno nu. Met nog steeds een stevig fundament, een bedrijf waar veel kan en waar de mensen het verschil maken.

Missie
Het verzorgen van vastgoed met passie en oog voor de toekomst.

Visie
Als innovatief totaalonderhoudsbedrijf opdrachtgevers op lange termijn ontzorgen met het onderhouden en verduurzamen van hun vastgoed.

Kernwaarden
Kennis – Van elk detail alles weten
Kwaliteit – Tot op elk detail het beste leveren
Vertrouwen – Open en transparant samenwerken

Wil jij ook het verschil maken?
Laten we samen werken aan de toekomst!