In eigen huis

Wij vinden het ‘gewoon’. Toch realiseren we ons de toegevoegde waarde van de combinatie van onze diensten:

Beton vraagt om specialistisch onderhoud

Het in standhouden van vastgoed vraagt om onderhoud. Er zijn volop mogelijkheden voor preventie, onderhoud en renovatie. Om dit te realiseren is technische kennis en inzicht een vereiste. Door onze jarenlange ervaring en expertise in het vak voeren onze betonspecialisten complexe toepassingen en renovatiewerkzaamheden uit. Zij geven een onderbouwd hersteladvies voor een duurzame reparatie. Door inspectie en voorzorgsmaatregelen kan eventuele toekomstige schade voorkomen worden. Wij kijken naar oplossingen die duurzaam en financieel haalbaar zijn. Wij adviseren en voeren projecten uit met betrekking tot staalconservering, betonsanering en bescherming in o.a. woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en de (petro)chemische industrie. Onze specialisatie strekt zich uit ‘van kelder tot dak’. Tevens is onze betonafdeling een van de bedrijven in Nederland met in-huis expertise van koolstofwapening.

Lees meer >>

Brandveiligheid

Al vanaf de planvorming en daarna tijdens de gehele levenscyclus van een gebouw is brandveiligheid een belangrijk veiligheidsaspect. Daar heb je specialisten voor nodig. Een totaalpartner op het gebied van brandveiligheid. Advies, brandcompartimentering, het plaatsen van brandbeveiligingsinstallaties en het beschermen van draagconstructies. Mensen die je veel uit handen kunnen nemen en met je meedenken: van advies tot en met de nazorg. En wat is nu veiliger dan een totaalpartner die al die kennis in huis heeft?

Lees meer >>

Bouwfysica

Naast de brandveiligheid en de constructie zijn uiteraard ook de fysieke aspecten van een gebouw essentieel. Dat betekent dat goed ingespeeld moet worden op de invloed van licht, warmte, lucht, vocht en geluid. Want dat heeft immers grote gevolgen voor het comfort en de gezondheid van de mensen die wonen of werken in de ruimtes. Passende ventilatiesystemen, koeling en verwarming zijn belangrijk voor het welzijn van de gebruikers. Bij PHG staat dit comfort voorop. Met innovatieve en duurzame oplossingen.

EP-W adviseurs

De EP-W adviseurs van PHG zijn onmisbaar. Hun gespecialiseerde kennis van energieprestaties op basis van de NTA8800 brengt elk project op een hoger niveau. In het voortraject leveren ze waardevolle input en berekeningen voor de verschillende scenario’s. De gevolgen van bepaalde keuzes voor de energieprestaties zijn daarmee live inzichtelijk. En dat helpt onze opdrachtgevers weloverwogen, toekomstbestendige keuzes te maken. Op aanvraag kunnen de labels afgemeld worden.

Lees meer >>

Prefab schoorstenen en gevelbekleding

Een korte bouwperiode, zo weinig mogelijk transportbewegingen en een uitgekiend proces. Daar draagt onze eigen prefab specialist aan bij. Met gevelbekleding en volledig geprefabriceerde schoorstenen. Het resultaat is een duurzame gevel, die nauwelijks onderhoud nodig heeft.

Lees meer >>

Milieutechniek voor asbestsanering

Asbestsanering. Voor veel organisaties een uitdaging. Een snelle, professionele oplossing is immers vereist, veilig en grondig uitgevoerd. Dagelijkse kost voor de mensen van Hemink Milieutechniek. Zij nemen u deze verantwoordelijkheid graag uit handen. Met een totaaloplossing volgens een professioneel stappenplan en slechts één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Lees meer >>

Wil jij ook het verschil maken?
Laten we samen werken aan de toekomst!