Verduurzaming

In onze verduurzamings- c.q. groot onderhoud projecten werken we intensief en duurzaam samen met onze supply chain partners. Dat doen we praktisch en pragmatisch in elke fase, volgens de afgesproken doelstellingen:

voor de opdrachtgever: een zorgeloos proces met slechts één aanspreekpunt, beheersbare en voorspelbare kosten, een hoger energielabel en waardevermeerdering van het vastgoed.
voor de bewoners: duidelijke communicatie, minimale overlast met als resultaat maximaal wooncomfort.

Groot onderhoud: wat doet dit met de bewoners?

Verduurzamen is veel meer dan een overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. We realiseren ons dat een verduurzamingstraject in een wijk behoorlijk wat impact op je woongenot kan hebben. Daarom zijn onze vaste bewonersconsulenten er voor de bewoners. Met heldere communicatie en een duidelijke planning maakt ons team het de bewoners zo aangenaam mogelijk.

Veiligheid en specifieke kennis

Om de klus zo efficiënt en professioneel mogelijk te klaren, zetten we onze collega’s van PHG in eigen huis in. Specialisten op het gebied van o.a. brandwerendheid, bouwfysica en milieutechniek staan klaar om, met korte lijnen, de verduurzamingsopgave uit te voeren. Geen verrassingen, maar meetbare en stuurbare resultaten waarmee u de TCO’s kunt verlagen en beheersen.

Ons Energieteam – een groep intensief samenwerkende organisaties – zorgt voor de professionele uitvoering.

Wil jij ook het verschil maken?
Laten we samen werken aan de toekomst!